Parkeren bij P23 Düsseldorf Airport

Airport-DUS-P23

Wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats op Düsseldorf Airport voor een lage prijs, dan zou P23 Dusseldorf zomaar eens een goede optie voor u kunnen zijn. Dit is één van de goedkoopste mogelijkheden bij de Duitse luchthaven, maar toch zijn er nog goedkopere alternatieven te vinden waar we u graag meer over vertellen.

In dit artikel vertellen we u wat meer over P23 Dusseldorf Airport, bijvoorbeeld over het parkeerterrein, de faciliteiten en natuurlijk de kosten.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
P23 Dusseldorf (official)€ 95,00 - week
€ 11,88 - dag
Lopen
7 min
Reserveer
Ich Parke Selber€ 45,00 - week
€ 5,62 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Valet Parking DUS€ 47,00 - week
€ 5,87 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Starparken€ 52,00 - week
€ 6,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Universum Parking€ 59,00 - week
€ 7,37 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Parking Düsseldorf€ 68,00 - week
€ 8,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer

Het vergelijken van de parkeerkosten bij een luchthaven hoeft niet lastig te zijn. Hierboven ziet u de kosten voor parkeren Dusseldorf Airport P23 vergeleken met de kosten voor alternatieve parkings. Zo ziet u ook direct hoeveel geld u kunt besparen. In dit geval is dat ruim € 60.

 

Informatie over P23 Dusseldorf

Logo P23 Dusseldorf AirportSpeciaal voor reizigers die voor lange tijd op reis gaan is Dusseldorf P23 uitermate geschikt. U parkeert uw auto op een buiten terrein, waar een maximale doorrijhoogte van 3 meter geldt. Dit maakt het ook geschikt voor hogere voertuigen die in een overdekte parkeergarage niet terechtkunnen. Deze parking is 24 uur per dag geopend, zodat u dag en nacht kunt parkeren.

Na het parkeren loopt u zelf naar de vertrekhal, die u al binnen 7 minuten bereikt. De loopafstand is ongeveer 800 meter. Met slechts 530 parkeerplekken is Dusseldorf Airport P23 de kleinste parkeerplaats bij deze luchthaven. Hierdoor is het zeer aan te raden om vooraf een online reservering te maken.

Het parkeren is hier goedkoop, waardoor er ook geen extra faciliteiten zijn zoals de mogelijkheid tot elektrisch laden. Hiervoor moet u bij een andere parkeerplaats zijn, zoals P8 Düsseldorf.

Boek P23 Dusseldorf online →

 

Parkeerprocedure P23 DUS Airport

Hoewel het parkeren P23 Dusseldorf redelijk voor zich spreekt, leggen we u toch graag even kort uit hoe het werkt.

Dag van aankomst: U rijdt richting de luchthaven van Düsseldorf, richting de Kalkumerstraße. Bij aankomst volgt u de borden naar Langzeit P23. Daar opent u de slagboom op kentekenherkenning en parkeert u uw auto. Vervolgens loopt u in ongeveer 7 minuten naar de vertrekhal toe.

Dag van terugkomst: Bij terugkomst haalt u eerst uw bagage van de band af. Vervolgens loopt u terug naar P23 Dusseldorf parkeren om uw auto op te halen. Indien u niet langer parkeert dan op uw reservering staat, kunt u zo uitrijden. Anders dient u nog een restbedrag te betalen bij de betaalautomaat op het terrein.

 

De parkeerkosten bij Dusseldorf P23

Wilt u liever niet te veel geld kwijt zijn voor uw auto? Dan kunt u gelukkig goedkoop parkeren Dusseldorf Airport P23! Gedurende het hele jaar kunt u hier uw auto parkeren voor een week tegen ongeveer € 105. Soms is het bedrag wat lager tijdens rustige periodes. Vergeleken met alternatieve parkeerplaatsen is dit nog vrij prijzig, zeker als u de 7 minuten loopafstand in uw achterhoofd houdt. 

 

Disclaimer:

  • Het officiële aanbod bij Düsseldorf Airport kunt u reserveren via Vliegenenparkeren.Park.Aero. De getoonde prijzen van parkeren Dusseldorf P23 zijn ook afkomstig van deze website.
  • Bovenstaande informatie is enkel voor informatieve doeleinden bedoeld en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • De prijzen in de tabel gelden voor een reservering in de maand oktober 2024, waarbij minstens 2 weken voor vertrek wordt gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving