P3 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P3

Indien u binnenkort vliegt vanaf Dusseldorf International Airport en op zoek bent naar een parking Düsseldorf Airport op korte loopafstand, denk dan eens aan P3 Dusseldorf. Gelegen direct tegenover de terminals, zodat u gemakkelijk naar de incheckbalie kunt lopen.

In dit artikel vertellen we u alles over P3 Dusseldorf Airport, zoals de prijzen en informatie over de parkeergarage. Wilt u direct reserveren? Klik dan op de naam van de parkeeraanbieder of op de groene button.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
P3 Düsseldorf Airport€ 115,00 - week
€ 14,38 - dag
Lopen
2 min
Reserveer
Weltparking€ 38,00 - week
€ 4,75 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Flug-Park€ 40,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Universum Parking€ 45,00 - week
€ 5,62 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Perfect Park€ 52,00 - week
€ 6,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Deluxe Valet Parking€ 53,00 - week
€ 6,62 - dag
Valet
0 min
Reserveer

In de tabel hierboven ziet u de prijzen voor parkeren Düsseldorf Airport P3 in vergelijking met alternatieve parkeergelegenheden rondom de luchthaven met shuttle- of valetservice. Zo ziet u direct dat u gemakkelijk tot wel € 75 kunt besparen.

 

Informatie over P3 Dusseldorf

P3 Dusseldorf AirportMet in totaal 3335 parkeerplaatsen is Dusseldorf Airport P3 één van de grootste parkeerlocaties rondom Düsseldorf Airport. Deze overdekte parkeergarage is geschikt voor voertuigen tot 1,90m hoog vanwege het overdekt parkeren. Nadat u uw auto geparkeerd hebt, loopt u in ongeveer 2 minuten naar de vertrekhal toe. Dit looppad is overdekt, dus ook tijdens regen blijft u droog.

De parkeergarage is 24 uur per dag geopend en beschikt tevens over mindervaliden parkeerplaatsen. Rijdt u een elektrische auto? Dan kunt u terecht bij één van de elektrische laadpunten op de begane grond. Deze zijn te gebruiken op basis van beschikbaarheid. Verder kunt u tijdens het parkeren P3 Dusseldorf Airport gebruik maken van het inrijden met een QR-code, mits u vooraf een online reservering heeft gemaakt.

Boek P3 Dusseldorf online →

 

Het parkeerproces

Dag van aankomst: U rijdt richting de luchthaven, met adres Terminal Ring 4a in Düsseldorf. Bij aankomst op Düsseldorf Airport volgt u de borden richting ‘Abflug’, totdat u aan de linkerkant een bord ziet met P3. Het inrijden van parkhaus P3 Flughafen Düsseldorf doet u, indien u een online reservering heeft gemaakt, met een QR-code. Hiermee opent de slagboom. U pakt het ticket wat eruit komt en parkeert uw auto op een vrije plek. Vervolgens loopt u ongeveer 250 meter naar de terminal toe.

Dag van terugkomst: Bij terugkomst loopt u terug naar de P3 Dusseldorf parkeergarage. Indien u langer bent gebleven dan gereserveerd of zonder reservering heeft betaalt, dient u eerst de parkeerkosten te betalen bij de automaat. Vervolgens kunt u in uw auto stappen en de parkeergarage verlaten door uw parkeerticket bij de slagboom te scannen.

 

De kosten voor parkeren P3 Dusseldorf

De prijs voor Dusseldorf P3 wisselt gedurende het jaar tussen de € 95 en € 115 per week. Hiervoor parkeert u 8 dagen lang in een overdekte parkeergarage. Bent u nog niet zeker van uw reservering of wilt u graag het risico dekken? Dan kunt u een annuleringsoptie toevoegen voor € 3. Hiermee kunt u tot 24 uur voor vertrek de boeking nog annuleren.

 

Disclaimer:

  • Het officiële aanbod bij Düsseldorf Airport kunt u reserveren via Vliegenenparkeren.Park.Aero. De getoonde prijzen van P3 parkeren Dusseldorf zijn ook afkomstig van deze website.
  • Bovenstaande informatie is enkel voor informatieve doeleinden bedoeld en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • De prijzen in de tabel gelden voor een reservering in de maand september 2024, waarbij minstens 2 weken voor vertrek wordt gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving