Parkeren op P8 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P8

Gaat u binnenkort op reis vanaf Düsseldorf Airport? Dan is het verstandig om uw Dusseldorf Airport parkeerplaats op tijd te reserveren. Zo bespaart u namelijk geld én bent u verzekerd van een parkeerplek bij de luchthaven. Er zijn verschillende opties, zowel P-locaties op loopafstand of met Skytrain of alternatieve parkings met shuttle- of valetservice.

In dit artikel bespreken we P8 Dusseldorf Airport, zoals de kosten, de faciliteiten en alternatieve parkeeropties. Wilt u direct reserveren? Klik dan op de groene button hieronder of op de naam van de parkeeraanbieder.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
P8 Düsseldorf (official)€ 105,00 - week
€ 13,13 - dag
Lopen
5 min
Reserveer
Universum Parking€ 44,00 - week
€ 5,50 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Safe Park€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Shuttle
15 min
Reserveer
SicherParken DUS€ 55,00 - week
€ 6,87 - dag
Shuttle
5 min
Reserveer
Parking Düsseldorf€ 58,00 - week
€ 7,25 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Parking Star - Valet€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag
Valet
0 min
Reserveer

In de tabel hierboven ziet u de prijs voor 8 dagen parkeren bij P8 Dusseldorf, maar ook de tarieven van alternatieve parkeergelegenheden. Deze zijn een stuk voordeliger dan de officiële parkeerplaatsen van DUS Airport. 

 

Informatie over P8 Dusseldorf

Logo P8 Dusseldorf AirportHet parkeren P8 Dusseldorf Airport doet u in een ondergrondse parkeergarage nabij de luchthaven. U parkeert uw auto zelf en loopt daarna 400 meter naar terminal C toe via een overdekt looppad. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Ook de andere vertrekhallen zijn bereikbaar via deze parkeerlocatie, maar u bent dan wel wat langer onderweg.

Doordat Dusseldorf P8 overdekt is, geldt er een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter. Houd hier dus rekening mee als u een hoger voertuig rijdt, zoals een busje. Er zijn ruim 1800 parkeerplaatsen, waarvan ook plekken voor mindervaliden. Dit maakt deze parkeerplaats geschikt voor iedereen.

Tevens heeft u de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden. Deze laadpalen zijn niet vooraf te reserveren en dus te gebruiken op basis van beschikbaarheid. Dusseldorf Airport P8 heeft ook bredere parkeerplekken dan bijvoorbeeld P2. Zo zijn de vakken maar liefst 2,50 meter breed, wat heel handig is met de bredere nieuwe auto’s.

Boek P8 Dusseldorf online →

 

Het parkeerproces bij P8 Düsseldorf

Voordat u erheen rijdt, is het wel prettig om te weten hoe het parkeren nu precies in zijn werk gaat.

Dag van aankomst: U rijdt richting Düsseldorf Airport op de dag van uw vlucht. Eenmaal ter plaatse volgt u de borden richting Tiefgarage P8 Flughafen Düsseldorf. Indien u online een reservering heeft gemaakt, dan opent de slagboom op kentekenherkenning. U pakt het ticket uit de automaat en parkeert uw auto op een vrije plek. Vervolgens loopt u via het overdekte looppad richting terminal C.

Dag van terugkomst: Bij terugkomst volgt u weer dezelfde procedure. Zo loopt u nadat u uw bagage weer in handen heeft richting het parkeren Dusseldorf Airport P8. Daar kunt u in uw eigen auto stappen en de parkeergarage verlaten. Bent u later teruggekomen dan u gereserveerd had? Dan dient u nog een extra bedrag te betalen bij de parkeerautomaat.

 

De parkeertarieven van Düsseldorf P8

De prijzen voor P8 parkeren Dusseldorf wisselen per periode, op basis van beschikbaarheid. Vaak wisselt de prijs voor een week parkeren, dit is 8 dagen, tussen de € 95 en € 105. De prijzen liggen vaak ongeveer gelijk aan die van P7 Düsseldorf, echter ligt deze parking dicht bij terminal A. Dit is aan de andere zijde van de luchthaven.

Indien u een boeking heeft gemaakt, maar deze wegens omstandigheden moet annuleren dan kan dit alleen als u een annuleringsoptie heeft toegevoegd. Deze kunt u tijdens het reserveren van Dusseldorf Airport P8 parkeren erbij boeken voor € 3. Hiermee kunt u tot 24 uur voor vertrek annuleren. Indien u via onze website een alternatieve parkeergelegenheid boekt, kunt u gratis tot 24 uur voor vertrek annuleren.

 

Disclaimer:

  • Het officiële aanbod bij Düsseldorf Airport kunt u reserveren via Vliegenenparkeren.Park.Aero. De getoonde prijzen van P8 Dusseldorf parkeren zijn ook afkomstig van deze website.
  • Bovenstaande informatie is enkel voor informatieve doeleinden bedoeld en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • De prijzen in de tabel gelden voor een reservering in de maand september 2024, waarbij minstens 2 weken voor vertrek wordt gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving