Parkeren bij P24 Dusseldorf Airport

Airport-DUS-P24

Wilt u niet te veel geld uitgeven aan een parkeerplek bij Düsseldorf Airport? Dan kunt u kiezen voor een alternatieve parkeerplaats met shuttleservice, maar bijvoorbeeld ook voor een officiële parkeerplaats op ruime afstand van de vertrekhal. Zo bespaart u geld, maar bent u wel verzekerd van sleutelbehoud en een officieel parkeerterrein.

We vertellen u in dit artikel meer over het lang parkeren Düsseldorf Airport P24. Denk aan de prijzen, meer informatie over het parkeerterrein en ook het verschil met de alternatieve parkeerplaatsen rondom de luchthaven.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
P24 Düsseldorf (official)€ 60,00 - week
€ 7,50 - dag
Lopen
15 min
Reserveer
Luxury Parking€ 44,00 - week
€ 5,50 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Weltparking€ 44,00 - week
€ 5,50 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Universum Parking€ 45,00 - week
€ 5,62 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Valet Parking DUS€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Safe Park€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Shuttle
15 min
Reserveer

Zoals u hierboven ziet liggen de prijzen voor het parkeren op P24 Dusseldorf aardig dicht bij de prijzen van andere parkeeraanbieders. Toch is er wel een belangrijk verschil, namelijk de reisvorm. 

De P24 parking is op loopafstand, maar wel maar liefst 1,4 km. Hier doet u ongeveer 15 minuten over, waarbij u met al uw bagage een flinke afstand moet afleggen. De alternatieve parkings zijn inclusief een shuttle- of valetservice.

 

Informatie over P24 Düsseldorf Airport

P24 logoHet P24 Dusseldorf parkeren gebeurt op een groot parkeerterrein in de buitenlucht, waar plek is voor 1100 voertuigen. Doordat u buiten parkeert is er geen maximale doorrijhoogte, waardoor het terrein ook voor hogere voertuigen geschikt is. Het parkeerterrein is 24 uur per dag geopend, dus u kunt dag en nacht parkeren.

Na het parkeren van uw auto, loopt u met uw bagage naar de luchthaven toe. De afstand is 1400 meter, waarbij u ongeveer 15 minuten onderweg bent. Dit is, naast dat het parkeerterrein snel volgeboekt is, wel een groot nadeel van P24 Dusseldorf Airport.

In het kort

  • Laag geprijsd onoverdekt parkeerterrein
  • Op 15 minuten loopafstand
  • 24/7 Geopend
  • Sleutelbehoud

Boek P24 Dusseldorf online →

 

De prijzen van P24 DUS Airport

De kosten voor parkeren Düsseldorf Airport P24 verschillen, net als andere parkeerkosten, per periode. Zo ligt de prijs in het hoogseizoen hoger dan in het laagseizoen. Toch kunt u er wel vanuit gaan dat P24 één van de goedkoopste parkeeropties is van Düsseldorf Airport zelf. Om alle kosten handig te vergelijken, bekijkt u het beste ons artikel over parkeertarieven Düsseldorf.

Afhankelijk van de periode kan het goedkoper zijn om te kiezen voor een alternatieve parkeerplaats. Dit is in het hoogseizoen echter niet altijd zo. Vergelijk dus altijd goed de prijzen van zowel parkeren P24 Dusseldorf als alternatieve parkings alvorens u een boeking maakt.

 

Disclaimer:

  • Het officiële aanbod bij Düsseldorf Airport kunt u reserveren via Vliegenenparkeren.Park.Aero. De getoonde prijzen van Dusseldorf Airport P24 zijn ook afkomstig van deze website.
  • Bovenstaande informatie is enkel voor informatieve doeleinden bedoeld en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • De prijzen in de tabel gelden voor een reservering in de maand september 2024, waarbij minstens 2 weken voor vertrek wordt gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving