Parkeren op P4 en P5 Dusseldorf

Airport-DUS-P4-P5

Voor het parkeren op de luchthaven van Düsseldorf Airport heeft u de keuze uit een groot aanbod. Hieronder vallen alternatieve parkings, maar ook de officiële parkings. Zo kunt u ook parkeren Düsseldorf Airport P4 of P5, op enige afstand van de luchthaven op een officiële parkeerplaats.

In dit artikel vertellen we u meer over het parkeren in combinatie met de SkyTrain, zoals u dat doet bij P5 en P4 Dusseldorf. U kunt de parkeerplaats direct online reserveren door op de naam van de parkeeraanbieder of op de groene button te klikken.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
P4 Dusseldorf (official)€ 115,00 - week
€ 14,38 - dag
SkyTrain
9 min
Reserveer
P5 Dusseldorf (official)€ 115,00 - week
€ 14,38 - dag
SkyTrain
9 min
Reserveer
Weltparking€ 44,00 - week
€ 5,50 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Universum Parking€ 45,00 - week
€ 5,62 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Valet Parking DUS€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Valet
0 min
Reserveer
SicherParken DUS€ 55,00 - week
€ 6,87 - dag
Shuttle
5 min
Reserveer
Campus Tiefgarage€ 55,00 - week
€ 6,87 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer

 

Hierboven heeft u de prijzen kunnen zien van P4 of P5 Dusseldorf in vergelijking met andere parkeeraanbieders. Helaas zijn de officiële P-locaties niet altijd beschikbaar, maar kunt u altijd kiezen voor één van de vergelijkbare alternatieven. Zo heeft u altijd een betaalbare parkeerplaats bij de luchthaven van Düsseldorf.

 

Informatie over P4 Dusseldorf Airport

P4 Dusseldorf AirportHet parkeren Düsseldorf Airport P4 gebeurd in een overdekte parkeergarage op ongeveer 700 meter afstand van de terminal. U parkeert uw auto op één van de 3.000 parkeerplaatsen in de parkeergarage, waarna u naar de SkyTrain loopt. Dit is speciaal ontwikkeld door het vliegveld en is een soort luchttrein die u van de parkeerplaats naar de luchthaven brengt. Dit duurt slechts 2 minuten, maar u dient wel rekening te houden met een wachttijd van 3 tot 7 minuten.

Doordat de parkeergarage van Parkvogel P4 overdekt is, geldt er een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter. De parkeervakken zijn 2,25 meter breed en er zijn maar liefst 60 invalidenparkeerplaatsen aanwezig in de garage.

Boek P4 online →

 

Informatie over P5 Dusseldorf Airport

P5 Dusseldorf AirportMocht u zich afvragen of u het beste kunt parkeren Dusseldorf P4 of P5, dan is het verstandig eerst te kijken naar de beschikbaarheid. De parkeerplaatsen zijn namelijk redelijk gelijk aan elkaar. Zo is de parkeergarage van P5 ook overdekt en geldt er een maximale inrijhoogte van 2,10 meter. Ook hier maakt u gebruik van de SkyTrain, waarbij u in 2 minuten naar de vertrekhal gebracht wordt. Hierbij dient u wel weer rekening te houden met wachttijd tot de volgende trein arriveert.

De garage beschikt over 3.013 parkeerplaatsen, waarvan er 40 voor invaliden zijn ingericht. Er zijn elektrische laadpunten aanwezig om uw elektrische auto op te laden tijdens uw vakantie. Iets wat niet aanwezig is bij P4 Dusseldorf Airport. Deze zijn gevestigd op de begane grond en zijn niet vooraf te reserveren. Daarnaast zijn de parkeervakken iets breder dan bij P4, namelijk 2,50 meter.

Boek P5 online →

 

De prijzen van P4 & P5 DUS

In de tabel bovenaan deze pagina heeft u al de prijzen kunnen zien voor Dusseldorf P4 & P5 en de vergelijkbare alternatieven. U kunt flink wat geld besparen als u kiest voor een onofficiële parkeerplaats, tot wel € 57. 

Voor het hogere bedrag bij Dusseldorf P4 of P5 kunt u wel uw eigen autosleutel meenemen op reis én parkeert u standaard overdekt. Dit is bij veel van de alternatieve parkings niet mogelijk, zeker niet in combinatie met een valetservice. Bent u benieuwd naar de prijzen van meerdere parkeerplaatsen? Bekijk dan de Parkeertarieven Düsseldorf Airport.

 

Disclaimer:

  • Het officiële aanbod bij Düsseldorf Airport kunt u reserveren via Vliegenenparkeren.Park.Aero. De getoonde prijzen zijn ook afkomstig van deze website.
  • Bovenstaande informatie is enkel voor informatieve doeleinden bedoeld en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • De prijzen in de tabel gelden voor een reservering in de maand september 2024, waarbij minstens 2 weken voor vertrek wordt gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving