Parkeren op P7 Dusseldorf

Airport-DUS-P7

Vliegt u binnenkort vanaf Düsseldorf Internationaal Airport, dan heeft u een grote keuze aan parkeermogelijkheden. Voor het parkeren op Dusseldorf Airport kunt u bijvoorbeeld terecht bij één van de voordelige off-site parkings inclusief shuttle- of valetservice. Ook kunt u kiezen voor een officiële P-locatie, zoals P7 Dusseldorf. 

We vertellen u in dit artikel meer over de mogelijkheden en voordelen van parkeren bij P7 Dusseldorf Airport. Direct reserveren? Klik dan op de naam van de parkeeraanbieder of op de groene button.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Düsseldorf Airport
ParkingKosten per weekService 
P7 Dusseldorf (official)€ 95,00 - week
€ 11,88 - dag
Lopen
4 min
Reserveer
Weltparking€ 38,00 - week
€ 4,75 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Flug-Park€ 40,00 - week
€ 5,00 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Universum Parking€ 45,00 - week
€ 5,62 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Safe Park€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Shuttle
15 min
Reserveer
Perfect Park€ 52,00 - week
€ 6,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer

De prijzen voor Dusseldorf P7 ten opzichte van andere parkeerplaatsen bij de luchthaven heeft u gezien in de tabel hierboven. Zo ziet u ook direct dat het parkeren nog voordeliger kan in combinatie met een shuttle- of valetservice.

 

Informatie over P7 Dusseldorf

Logo P7 Dusseldorf AirportHet parkeren gebeurt in parkhaus P7 Dusseldorf, oftewel een overdekte parkeergarage met maar liefst 3.066 parkeerplekken. Zo is uw auto, naast veilig geparkeerd, ook beschermd tegen weersinvloeden. Vanaf de parkeergarage loopt u in slechts 4 minuten naar Terminal A toe. Deze 250 meter is volledig overdekt, waardoor u ook tijdens slechte weersomstandigheden droog aankomt bij de incheckbalie met uw bagage.

Doordat het parkeren bij Dusseldorf Airport P7 gebeurt in een overdekte garage, geldt er een maximale doorrijhoogte van 2 meter. Rijdt u met een hoger voertuig, dan kunt u beter kiezen voor een onoverdekte parking. In de parkeergarage zijn tevens elektrische laadpalen aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Deze zijn niet vooraf te reserveren.

Boek P7 Dusseldorf online →

 

Het parkeerproces

Doordat u parkeert op loopafstand is het parkeerproces erg eenvoudig. 

Dag van aankomst: Op de dag van uw vlucht rijdt u naar parkeren P7 Dusseldorf. Wanneer u een online reservering heeft gemaakt, opent de slagboom op kentekenherkenning. U parkeert uw auto op een vrije parkeerplaats en loopt vervolgens met uw bagage ongeveer 250 meter naar vertrekhal A toe. Hier zitten de incheckbalies van Lufthansa en Germanwings bijvoorbeeld.

Dag van terugkomst: Bij terugkomst loopt u vanaf de aankomsthal terug naar parkeren Düsseldorf Airport P7. U zoekt uw auto, stapt in en kunt uw weg vervolgen naar huis. Indien u later bent teruggekomen dan u online geboekt heeft, dan dient u nog een resterend bedrag te betalen bij de parkeerautomaat.

 

De prijzen van P7 DUS

Hoewel de prijs wijzigt gedurende het jaar, toch blijft de prijs voor parkeren Dusseldorf Airport P7 rond de € 95 per week. In het laagseizoen kan dit iets lager zijn. Wel geldt voor deze parkeeraanbieder, hoe langer u parkeert, hoe goedkoper het dagtarief wordt. Zo kost één week parkeren dus € 95, maar voor twee weken betaalt u € 165. 

Heeft u een boeking gemaakt voor P7 parkeren Dusseldorf, maar dient u door omstandigheden uw reis te annuleren? Dan kunt u tot 24 uur voor vertrek uw boeking bij P7 annuleren tegen een toeslag van € 3.

 

Disclaimer:

  • Het officiële aanbod bij Düsseldorf Airport kunt u reserveren via Vliegenenparkeren.Park.Aero. De getoonde prijzen van Dusseldorf Airport parkeren P7 zijn ook afkomstig van deze website.
  • Bovenstaande informatie is enkel voor informatieve doeleinden bedoeld en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • De prijzen in de tabel gelden voor een reservering in de maand september 2024, waarbij minstens 2 weken voor vertrek wordt gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving